sorozathírek 04.24.

 2013.04.24. 20:56

fut.jpg

A Futurama legtöbb epizódja jelképe a sorozat hányatott sorsának is. Hiszen a hősei, élükön Fry-jal, aki még 1999-ben (egy másik korban!) hibernálta magát (véletlenül), a legkülönfélébb, válogatott csapásokat élték már túl, és intézték el laza vállrándítással. A Futurama-t eleddig már kétszer kaszálták el (és érthetetlen okokból többször fontolgatták a kaszáját!) – de kétszer is kelt új életre. Először 2003-ban kapott cancel-t, de 2007 és 2009 között mégis feltámadt és négy filmmel is jelentkezett – ám ezek után a FOX-on meg is pecsételődött a sorsa. A második kaszasuhintás után azonban, 2010-ben, ismét visszatért a porondra, immár a Comedy Central-on (komolyan, a magyar CC miért nem a legújabb Futurama részeit vetíti a How I Met 425. és az Igen, drágám 10.935. ismétlése helyett?), ahol most, két évad után, ismét kaszálni akarják. Csúnya hír, szomorú hír. De azért reméljük, hogy Benderéktől nem kell végleges búcsút venni... A hármas szám ugyan a magyar igazságé, de legyen ezegyszer a Futurama-é is! fut2.jpg

A márciusban indult Bluestone 42, az „új angol Mash (semmi köze nincs a nagy klasszikushoz, nem is tudom, miért írtam ezt) egy katonai komédia, amely Afganisztánban játszódik. Igen. Ez komoly. A 8 részes 1. szezon után most a BBC3 berendelte a második 8-as adagot is. Fekete humor, antiszociális poénok, de nem altesti, hanem éppenséggel többrétegű szellemeskedések. Az angolok tudnak valamit, de ezt a valamit csak azoknak ajánlom, akik szeretik az effajta vicceskedést.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr115245355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása