Új sorozatokról érkezetek új infók Dower fehér szikláin túlról, amelyekre mindenképpen érdemes lesz majd odafigyelnünk. Az angol szériákra általában alapból érdemes, de így ömlesztve pláne muszáj: 

brit1.jpg

A független brit tv-adó, az ITV a 60-as évek világát megidéző drámája, a Breathless, egy nőgyógyászati klinikán játszódik majd, és elég kényes kérdéseket vesz majd górcső alá. Írói Paul Unwin, Peter Grimsdale és Simon Tyrell lesznek, szereplői pedig többek között: Natasha Little, Jack Davenport, Shaun Dingwall, Joanna Page.

brit2.jpg

A BBC3 úgy döntött, ahelyett, hogy felzárkózna az E4 mögé, amely iskolát teremtett a fiatalos szériák terén, összehozott egy a klasszikus, kétezres évtizedbeli angol humort (Coupling, My Hero, Black Books stb.) megidéző koncepciót a Badults „személyében”. Szereplők: Ben Clark, Matthew Crosby, Tom Parry, Emer Kenney, Jack Dochert. Várjuk a fejleményeket. 

brit3.jpg

De a legnagyobbat most alighanem a Politician’s Husband c. sorozat fog szólni a BBC2-n, David Tennant – van, ki e nevet nem ismeri? – főszereplésével. Ez egy rövid, dramedy-műfajú miniszéria lesz, amelyben egy házaspár politikus-hölgytagjaként az Emily Watson alakította Freya hordja majd a nadrágot, de régi kedvenc doktorunk – ezúttal Aiden – sem lesz papucsférj. Abszolút várós, természetesen.

-Szöllő-

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr715232594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása