sorozatok: a nap híre 04.15.

 2013.04.15. 17:35

syfy.png

Valami felbolydult a SyFy környékén. Tudjátok, ez az a „sci-fi csatorna”, amiben mostanában túl sok lett az „y” és túl kevés a tudomány és fantasztikum. Azért most úgy tűnik, az új pilottervekkel javítanak egy kicsit az összképen. A fő nagyágyúnak szánt, de még nem eléggé bizalomkeltő Defiance-on túl tavaly már további 6-7 koncepciót bedobtak, melyek között akadt érdekes is (a The Adjustment Bureau például Philip K. Dick adaptációs sorozat lenne vagy a High Moon, melynek sztorija egy olyan világban játszódna, ahol a földi hatalmak a Holdon gyarmatokat létesítenek).

Most van ismét öt új ötletük: 

Orion: Sztori egy titokzatos ereklyéről, amely egy intergalaktikus háború esetén megmentheti az emberiséget. (író: Ron Milbauer és Terri Hughes Burton

Sojourn: Ürnyomozós-űrösszeesküvéses Döglött akták, átívelő szállal. (író: Phil Levens

Clandestine: Történet pár bűnözőről, akik beletenyerelnek az integralaktikus Koalíció egy nagyszabású összeesküvésébe. (író: Todd Stashwick és Dennis Calero)

Infinity: A közeli jövőben a Plútónál idegen flottát észlelnek és megkezdik egy speciális űrhajó fölkészítését, amelynek legénységéről szól a történet. (író: Javier Grillo-Marxuach). 

Silver Shields: Furcsa sci-fi fantasy keverék orkokkal és mágikus teremtményekkel, hatalmas metropolisszal és hatalmával jócskán visszaélő kormánnyal. (író: Robert Hewitt Wolfe

Shelter: Egy óriási meteorbecsapódás kockázata miatt az (amerikai) kormány kiválaszt 30 ezer embert, hogy a föld alatt alapítson új kolóniát. A kérdés: mikor tör ki a globális káosz, és vajon fent vagy lent? (író: Bruce Joel Rubin és Ari Rubin)

Nos, szerény meglátásom szerint ennyire sci-fis öszképpel évek óta nem jelentkezett a csatorna, s bár némelyik történetből nagyon rosszat is ki lehet hozni, a koncepciók mind érdekesek – így várakozunk és reménykedünk abban, hogy, ha nevében már nem is, de minőségében a SyFy-ból ismét SciFi lesz (merthogy nem is olyan régen még így hívták az adót).

-Szöllő-

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr455223195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása