Sorozathírek 07. 10.

 2013.07.10. 19:11

07. 10._Cult.jpg

A szekta. Azaz, The Cult. Ha már nem kezdtem el nézni – pedig a főszereplő Robert Knepper irtózatosan nagy kedvencem (nyilván ugyanaz lesz a szinkronhangja, mint Zsebesnek a Szökésben – különben mérges leszek!), akkor ma este a Viasat 3-on kezdek bele a CW idén februárban startolt fura szériájába. Mit este – az éjszaka kellős közepén! Kevés csatorna van, amit jobban kedvelek a magyar piacon (az egyik legkorrektebb adó!), de miért kell 0:15-kor vetíteni ezt a szériát. 0:15-kor. OK, hogy odakint nem muzsikált valami szépen nézettség szempontjából, de ennél több esélyt is adhatnának neki (vagy akkor ne is vetítsék)…

07. 10._Count Arthur Strong.jpg

Az angol királyin döntöttek pár széria sorsáról. A nagy meglepetés: a The Wright Way kaszája a sima BBC-n. Mi történhetett Ben Elton anyagával, aki pedig a zseniális Thin Blue Line-t is jegyezte Rowan Attkinson-nal, és az itt is főszereplő David Haig-gel? Nem tudom, de tény: ez a cucc még az IMDB-n is pusztán 2,8-at kapott a szigetországi népségtől! Pedig ennyire nem lehetett pocsék – főleg ilyen előzményekkel, ilyen kreátorral, ilyen főszereplővel… - Annyira legalábbis biztosan nem a BBC2 Sue Perkins-es anyaga, a Heading Out (még ez is 5-ös átlag fölött teljesített a nemzetközi mozi-adatbázisban!). A HO (a cím alapján tán nem meglepő) egy női futballbíróról szólt. De hiába minden – az anyag bizony tényleg nagyon odakozmált… – Nem úgy, mint a Count Arthur Strong, amelynek második szezonját már az első epizód hétfő esti vetítése után bátorkodott berendelni a BBC2. Itt az alap eleve egy kultikus rádióműsor, ezért nem csoda, ha a kezdő epizód már sok nézőt hozott. A címszereplőt egyébként az egyik kreátor, Steve Delaney alakítja, aki egy önmagát legendásnak tartó, öregecskedő ripacsembert alakít rokonszenvesen. A téma jó, engem is érdekel! (És ezért a kép is innen van.)

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr155399455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása