Sorozathírek 07. 04.

 2013.07.04. 19:56

(A Grimm új részekkel érkezik a TV 2-re 0:05-re. Rohadt későn, persze – nehogy még valakinek kedve támadjon nézni. Remélem, az Under the Dome-ot is kb. majd így tűzik műsorra – sőt, az összes potenciális sikersorozatukat a jövőben. Na, nem, mint ha én nézném – csak biztos van, akit érzékenyen érint, nekik udvarolok most…)

07. 04._Dates.jpg

A Skins alkotói (többek között egyik írója) gyártották, tehát néznem kéne, de még sem kezdtem még neki: a Dates tegnap zárta az első szezonját. Az brit Channel 4-on futó anyag koncepciója úgy néz ki, hogy a középpontban egy db. hölgy és két db. úriember áll, akinek mindig aktuális random randiját kísérhetjük figyelemmel az adott epizódban. A téma érdekes is lehet – de a kivitelezésről ellentmondásos infókat hallok. Azért remélem nem olyan rossz ez a cucc – valamikor a közeljövőben szívesen belekezdenék.

07. 04._Run.jpg

Run. Nem kell megijedni, ez nem felszólítás – csak a Channel 4 legújabb, július 15-én startoló anyagának a címe, amelynek egyes epizódjai a következő napokon sorra mind adásba is kerülnek. Mivel minden eresztés egy-egy szereplőről szól majd és négy van belőlük, ezért az első évad gyorsan letudható lesz (négy rész – teljesen szokásos brit évadhossz). Az érdekesség, hogy bár négy teljesen különböző ember sztoriját kapjuk majd meg, a történeteik mégis kihatással lesznek egymásra. A műfaj egyébként dráma lesz, a téma pedig, úgy föst, a brit rögvalóság, vagy miföne.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr935391468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása