Sorozathírek 07. 03.

 2013.07.03. 16:18

07. 03._Luther.jpg

Elkezdődött a Luther 3. évada. Egy sorozat, ami még mindig ott bujkál valahol a daralistámon. 2010 nyarán startolt, úgyhogy az egyik legrégibb a még be nem próbált anyagok közül, amelyek érdekelnek. Neil Cross BBC-s szériájának hőse az Idris Elba által alakított címszereplő, aki különösen nehéz ügyeket old meg, különösen durva pszichologizálással.  Akik nézik, esküsznek rá – nem nagyon hallottam még róla negatívan nyilatkozni embereket. Ennek dacára mégis megmaradt a kultstátusznál, ami a nézettségén is meglátszott. A második évad után ezért is kellett kicsit várni arra, hogy a csatorna megkezdje a harmadik évad összerakását, de végül rábólintották és tegnap este elstartolt. Ujjé! Talán ez motivál majd a pótlásra. 

07. 03._Under the Dome.jpg

Az Under The Dome második része még mindig nagyon tisztességes nézettséget hozott – a 10-15%-os esés természetesnek tekinthető a pilot után – sőt, még 5-10%-kal több is simán papírforma lehetne. A széria egyébként eléggé erős fanfavorit anyagnak ígérkezik idehaza is – sokan ráharaptak a premierre, és a netes aktivitás, letöltések alapján számos érdeklődőt szerzett magának a magyar nézők körében. Na, majd meglátjuk, mennyire lesz képes megtartani őket – engem is beleértve. Ma meglesem a második részt, ami nagy szerepet játszik majd abban, hogy megállapítsam: ez mennyire lehet az én sorozatom?

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr995389522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása