Sorozathírek 06. 20.

 2013.06.20. 20:31

Lehet, hogy a Revolution RTL Klubos vetítése fogja újra meghozni a kedvemet a folytatáshoz? Nem is olyan nehéz elképzelni, hogy csak most lépek tovább az amúgy a „nyár sorozataként” aposztrofált anyaggal (inkább a múlt ősz sorozatának nevezném, de ez nyílván nézőpont kérdése), amely köztudomásúlag ma este 21:10-kor érkezik el az azt még be nem próbáló vagy szinkronnal is meglesni akaró magyar nézőkhöz. Tudjátok, tán még emlékeztek, hogy én a harmadik rész táján akadtam el és egyáltalán nem állt szándékomban a folytatás – viszont így, heti bontásban, lehet, hogy több kedvem lesz hozzá, mint darálva, ahogy amúgy eredetileg nekikezdtem. Szóval, hölgyeim és uraim, nagyon is lehetséges, hogy hosszú idő óta először ismét szinkronnal fogok megismerni először egy külföldi sorozatot (ledöbbennétek, ha tudnátok, mikor volt utoljára ilyen!).

1_39.png

A még mindig bizonytalan sorsú Futurama a 7. évadát zárta. Fogalmam sincs, milyen lehetett az előző szezon, ám azt tudom, hogy az elfogadható nézettség dacára a Comedy Central mégis úgy döntött – nem lesz folytatás. Egyszer már beszéltem arról a blogon, milyen viszontagságos sorsa volt Matt Groening projectjének, s hogy mégis túlélte az 1999 óta eltelt 14 esztendőd, kétszer támadva fel haló poraiból. Most mégis úgy néz ki, hogy ez volt a hattyúdal – mármint a hetedik évad 13 epizódja. Azért persze a folytatást célzó imáink nem szűnnek meg (valamikor én is pótlom majd az utolsó két CC-s szezont, mert azokat még nem láttam), a sorozat ugyanis régi nagy kedvenc, és már ezért sem lehet csak úgy elmenni a kaszája mellett. (Meg azért sem, mert a Comedy újra egy igazán sokat bizonyított szériát kaszált – utálom, hogy mostanában legtöbbször inkább a jó anyagaiktól válnak meg, és a rosszakat tartják életben. Tiszta ABC Family, meg SyFy, komolyan!)

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr75371316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása