3_4.jpg

Ugye sejtitek, hogy miért ilyen morcos ma Jean Reno?

És, ugye megmondtam, hogy ne dőljetek be az ő mókás és megnyerő pofájának, mert ez az anyag nem lesz jó? 

Ugye, ugye – és lám, a francia TF1 el is kaszálta a Jo(, a profi)-t, annak rendje és módja szerint (szegény rtl meg, számos európai csatornával egyetemben, azt hitte, hogy nem így lesz, és gyorsan megvette). Talán furcsa, hogy ma ilyen sovány a nap híre, de, egyrészt tényleg nem történt sok minden, másrészt megfogadtam, hogy ha az első évad vége előtt cancel-t mondanak eme felejthető és lapo, s sajnos a szó legrosszabb értelmében európai (igen, ennek a szónak is, mint minden másnak, van legrosszabb értelme – csak, hogy szokjátok) zsaruszéria fölött, hát tuti, hogy azt a nap híreként prezentálom majd.

És így történt! 

Persze, hogy ne legyek olyan kárörvendő: remélem, hogy sokunk örök nagy kedvence, JR kap majd ehelyett valami sokkal jobb, testre szabottabb és menőbb sorozatot – nagyon megérdemelne egyet az öreg!

                                              - Szöllő - 

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr825362094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása