sorozathírek 06.02.

 2013.06.02. 19:50

Sorozathírek 06. 02.

jep4.jpg

Orphan Black, 1. évad, finálé. A fenébe, pedig a végtelenségig el bírnám nézegetni még ezt az évadot, ha mindig ilyen jó részeket szállítanának. De a kiváló minőséget általában a relatíve kis mennyiségű epizód garantálja a high concept sorozatoknál, úgyhogy nem leszek telhetetlen e tekintetben sem.

je5.jpg

A Happy Endings-szel kitartóan házal a gyártó Sony. Az USA ugyan elutasította a 3 évadot az ABC-n már letudó sitcom átvételét, de a különböző adók ostroma folytatódik. A gyártó lelkesedése és sok egyéb dolog is bizonyítja, hogy a cancel igen rossz döntés volt, a sorozatban igenis van potenciál – csak a megfelelő csatorna kell, amelyik ráharap, és már szállítja is nekünk a 4. évadot. Ha nem most – akkor majd valamikor a jövőben. Elvégre az Arrested Development 7 év után kezdte újra, szóval – a remény hal meg utoljára – elvégre még a sorozatokat is túléli… 

- Szöllő –

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr295340795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása