napi történés 06.02.

 2013.06.02. 20:52

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ha lesz MIB 4, akkor azt Will Smith nélkül fogják leforgatni. Úgy néz ki Sam Mendes a Skyfallal bebiztosította a helyét, és a következő "bevetést" is ő dirigálhatja le. Nem tudom hányan tudtátok, de a Szárnyas fejvadásznak szeretnének Ridley Scotték sequelt csinálni. Állítólag nem a pénzről szól a dolog, de nehéz olyan filmet forgatni, ami felérhet a legkisebb mértékben is az eredetihez. Mindenesetre az biztató, hogy az új rész forgatókönyvén is az a Hampton Fancher dolgozik, aki a '82-es eredetin is dolgozott. A Closed Circuitban Eric Bana és a Golden Globe díj jelölt Rebecca Hall játszotta hajdan egy párként funkcionáló ügyvédek komoly kockázatot vállalnak, amikor egy terrorista ügyben elvállalják a védelmet.

Úgy néz ki gimnáziumi éveim egyik nagy kedvence a Warcraft számítógépes játék Duncan Jones tolmácsolásával a Legendary gyámkodása mellett széles vásznon film formájában megelevenedhet. 2014 első negyed évében állhatnak neki a forgatásnak.Végre tett egy nagy lépést a megvalósítás irányába a Tapló télapó folytatása. Úgy néz ki a Törtetőket összehozó Doug Ellin vette kezelésbe a sztorit: a folytatás természetesen  Billy Bob Thortonnel készül majd el. A munkához akár ez év telén hozzá is láthatnak. Alice Csodaországban sequelt kaphat (tartok tőle, hogy az Óz, a hatalmas szintjén) mindenesetre Tim Burton elhagyta a süllyedő hajót, de Johnny Depp még feltűnhet a legénység soraiban.

 

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr75340843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása