sorozathírek 05.25.

 2013.05.25. 09:03

sh1.jpg

A (kanadai illetőségű Global nevezetű csatornán futó, zsarus tematikájú) Rookie Blue (magyarul: Kékpróba) már a 4. évadot kezdte – te jó isten! Pedig mintha tegnap startolt volna! OK, én tegnap sem néztem, meg ma sem nézem – szóval akár hidegen is hagyhatna a dolog. Viszont, ez nekem most durva flash volt, szóval muszáj volt szóvá tennem. Ahogy azt is, hogy most startolt az NBC egyik sitcom-üdvöskéje is, a Save Me Anne Hesche-sel (amit, ígérem, amint lehetőségem lesz rá, bepróbálok majd – úgy sem nézek sitcomokat mostanában, szóval nem fog megártani). 

sh2.jpg

S ha még ez sem volna elég: az első évadával végzett az áprilisban az Adult Swim nevű, amúgy alapjáraton felnőtteknek szóló rajzfilmekre specializálódott csatornán futó élőszereplős Your Pretty Face Going to Hell 1. szezonja – amely egyesek szerint szépen illeszkedik a démonológia olyan komikus „újraértelmezéseinek” sorába, mint Kevin Smith örökzöld Reaper-e, vagy az AS újjáélesztette, eddig már két évadot megélt Ugly Americans. (Mindkettőt imádtam, ezért úgy tűnik, ezt is kénytelen leszek bepróbálni!)

- Szöllő

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr595317159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása