a nap híre: doctor who's back

 2013.05.19. 19:00

hannibal4_1.jpg

Doktor, doktor, mikor végzek veled! Ígérem, amint lehetőségem nyílik rá, fényerőnyi sebességgel pótlom majd a legújabb, hetedik évad hiányzó epizódjait - főleg mert most már véget is ért a szezon. A Doctor Who-t egyébként felettébb kedvelem – ha ezt még nem mondtam volna – az egyik legfontosabb etalonnak tartom az újabb brit sorozatok között, illetve a tekintetben is, hogy milyen lehet egy igazán fantáziadús, különleges sci-fi-project. Voltaképpen nem is értem, miért nézem a Defiance-et (amelyben kezdek nagyot csalódni) heti rendszerességgel, mikor ilyen fontos restanciáim vannak a műfaj tekintetében.

Egyébként: az csak a hír egyik fele, hogy véget ért a 7. szezon. A másik, talán még fontosabb az – bár eléggé hihetetlen lenne, hogy a BBC elkaszálja egyik sikersorozatát, így nem volt nehéz papírformának venni! –, hogy berendelték a 8. szezont is. Pontosabb infók még nincsenek róla, de az eddigiek alapján remélem, hogy ismét nagyjából az idei ősz magasságában várható a start.

hannibal5_1.jpg -Szöllő-

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr255307367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása