Megérkezett tegnap előtt a Gravity előzetese:

A Disney szó számomra olyan, mint a leprás (most még egy büntit is begyűjtöttünk a Vasembe 3 miatt tőle). De végül csak lehozom a blogban is a Don Hall rendező kezei közül kikerülő első Marvel közös: Big hero 6 koncepció rajzait és egy rövid first footaget. A film főszereplője Hero Hamadának egy nap arra kell ébrednie, hogy veszély fenyegeti San Fransokyo városát: így többed magával felveszi a harcot a pusztító erők ellen.

bigherobridgesmall.jpg

bigherosfsmall.jpg

Az August: Osage Country című Pulitzer-díjas és többszörös Tony-díjas filmben a Westen család tagjait hozza össze a családfő tragédiája: az alkoholista költő férj miután szájrákban szenvedő feleségéhez (Meryl Streep!) gondviselőt talál öngyilkos lesz. Lássuk az előzetest:

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr245294902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása