1_30.png

OK, úgy látszik, ez egy ilyen nap – mármint olyan, amikor olyasmikről írok, amelyekről egyébként eszembe se jutna. Mert általában képregények ügyében sem szokásom anyagokat pakolni a hírblokkba, nap híre pedig efféle munkák megjelenéséből végképp nem szokott kerekedni. De ez most más: itt ugyanis generációnk egyik legfontosabb és legtökösebb sorozatáról, a Sons of Anarchy-ról van szó, s ez okból muszáj kivételt tennem.

Igen, Sons of Anarchy képregény készül a BOOM nevezetű kiadónál – az első kötet hat részből fog állni és szeptemberben fog megjelenni, az írója pedig az a Christopher Golden lesz, aki sok egyéb mellett a kilencvenes évek Buffy-könyveivel alkotott maradandót… – És NEM, nem vagyok comicsfanboy. Nem is gondolnátok, mennyire nem. És kocka sem vagyok, sőt, visszautasítok minden erre vonatkozó vádat!

Vagy rátok küldjem Clay (Ron Pearlman) mestert?

2_1.pngÉn is így gondoltam...

-Szöllő-

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr45368044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása