3_1.png

OK, első hallásra legalább olyan röhejes hír lehet, az, hogy a Starz berendelt egy olyan sorozatot, amelynek az executive producerét 50 Centnek hívják (és igen, a névegyezés nem véletlen, hisz ez a személy azonos, a bizonyos körökben – na, azok sem az én köreim, s hadd legyek már ennyire sznob! – népszerű rapperrel), mint ez a kép róla a legendás Bondoocks-ból (Kertvárosi gettó). Producerként egyébként 50 Cent már több anyagon dolgozott, főleg a saját videóin és projectjein – még független filmjei is vannak, amiket amúgy, nemcsak, hogy idehaza, de még odakint sem ismer még a kutya se!

De sorozaton, s pláne executive producerként még nem dolgozott… - Az anyagból egyébként 8 rész már biztosan elkészül, a címe Power lesz, a főkarakter pedig olyan night club tulajként flangál majd NY utcáin, aki drogbáró is egyben – előbbi bizniszt növelni, utóbbit csökkenteni akarja, de, ahogy az lenni szokott, a maffiából elég nehéz kimosakodni. A történet még akár jó is lehet (bár a főkaraktert James „Ghost” St-Patrick-nak hívják, ami, már bocs, de megint csak röhejesen hangzik), meg akár rossz is.

Annyi bizonyos: egy próbát úgyis muszáj lesz majd tennem ezzel az anyaggal, de tippem szerint az első résznél tutira nem jutok majd tovább, az ok pedig vagy a gangstarappes soundtrack lesz, amit egyszerűen nem bírok elviselni, vagy, hogy maga a cucc lesz olyan ostoba, hogy úgy érzem majd, nekem kell buzgón elnézést kérnem a világegyetemtől, hogy egy ilyen vacak egyáltalán megszülethetett. Mert, aminek az ep-je 50 Cent, abból jó csak kegyetlen vajúdás útján jöhet létre. Ritka tehetségtelen az a tag.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr85366165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása