sorozathírek 05.01.

 2013.05.01. 15:49

dall.jpg

Dallas… Utolájra öt-hat évesen néztem. Na jó nem, néha, amikor pár éve ismételték az egyik magyar adón. De akkor is csak random módon, nagyritkán – akkor is már inkább csak azért, hogy legyen min röhögni az albérlő-társakkal. Az új Dallas ezért magától értetődően nem az én asztalom, s az sem fog nagyon meghatni, hogy a TNT berendelte a 3. évadot, amely 2014. elején fog startolni. Már már talán inkább… 

dall2.jpg

Egyre kevesebben nézik a Revolution-t, pedig állítólag minden adott ahhoz, hogy szeretni lehessen, és mégis – nem érdekli a jónépet. A Game of Thrones új évada ellenben – sokak egybehangzó véleménye szerint – nem üti meg a korábbi mércét. Ott mégis kapaszkodik vissza az érdeklődés, s rövid időn belül ez lehet az HBO legnézettebb sorozata (ismét!). Ki érti ezt?

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr505259877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása