sorozathírek 04.17.

 2013.04.18. 07:39

erica.jpg

A Viasat 3-on ma este indul az elbájolós-időutazós Erica világa 1. évada. Aki nem nézte anno az Universalon, annak esetleg érdekes lehet most nekikezdeni ennek a speckó, ám hatékony kanadai terápiának, melynek során egy rendkívüli új világba nyerhetünk betekintést. Igaz, kissé csajos széria, viszont aranyos, keresetlen fordulatokkal teli és meglehetősen fantáziadús cucc, amelyet e sorok írója is szívesen nézett anno.

rev.jpg

Csúszik a Revolution évadfináléja az NBC-n. A szériára amúgy is rájárt mostanában a rúd, hiszen hétfőn a bostoni robbantás hírösszefoglalói miatt már eleve csúszott egy hetet a következő epizód, s ma ráadásul az a döntés született, hogy még egy héttel később, 06. 03.-án kerüljön adásba az újabb epizód, ami 2 héttel a tévés szezon befejezése után igencsak meglepően fog hatni. Sucks – egyébként. Mondom ezt annak dacára, hogy még van mit pótolnom e globális villanyoltásos posztapokaliptikus – állítólag alap- – tételből.

- Szöllő -

 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr885232585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása