07. 03._Low Winter Sun.jpg

Nem hiszem, hogy lenne durvább helyszín egy jó zsarudrámához, mint Detroit. Jelentős része szellemváros, változatos az időjárás, de sok az eső. Ésatöbbi. Egyébként az angoloknak már volt 2006 magasságában egy két évadot megélt Low Winter Sun című anyaguk – a mostani így annak az AMC-s remake-je lesz. A főszereplő ott is Mark Strong volt, a boncolgatott téma pedig csakúgy a rendőri korrupció sötét világa. Csupa bíztató hír érkezik a 08. 11-én startoló anyaggal kapcsolatban. Most itt van pl. ez a remek promókép, hogy örülhessünk!

07. 03._Breaking Bad.jpg

Vajon mit fog csinálni Hank, most, hogy rájött? Hogyan folytatódik a történet az utolsó évadban? És mi lesz Walther White, no meg Jesse Pinkman sorsa? Kizárt, hogy ilyen gondolatok ne motoszkáljanak az ember fejében, mikor eszébe jut, hogy, szintén augusztus 11-én érkezik a Breaking Bad (azt, hogy Totál szívás, nem veszem a számra, nem, hogy leírjam!) 6., sokunk nagy bánatára befejező szezonja. De, hát valamikor be kell fejezni minden történetet – s az eddigiek alapján méltán reménykedhetünk abban, hogy erre még bőven a csúcson kerül majd sor.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr135389547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása