napi történés 06.20.

 2013.06.20. 09:18

Lynn Shelton új filmjében különösen fontos szerep jut az érintésnek: egy masszőr lány, aki nem képes tovább végezni a munkáját, mert elkezd irtőzni az emberek érintésétől, még orvos testvére arra jön rá, hogy gyógyító érintése van.

Jack Plagen a Transcendence kiötlője látott hozzá a Prometheus folytatásának megírásához. Idén ősszel ülhetünk be úgy néz ki a Frank Miller-féle képregény adaptócióján alapuló Sin City film folytatására a moziba. Kim Basinger játszik a Petit című dán drámában: amelyben egy karrierista nőt alakít, aki későn eszmél, hogy gyereket szeretne- Ráadásul kiderül, hogy meddő. Az adoptálási próbálkozásaival azonban beletenyerel egy cseh gyermek prostitúciós hálózatba.

zerotheorem.jpg

A kép Terry Gilliam új filmjéből van: Matt Damon látható, aki a Management nevű karaktert alakítja a filmben. A The Zero Theoremben Christoph Waltz a egy számítógép hacker, aki Zéró-teória segítségével próbál rájönni, hogy mi az élet értelme. A képen  Russell Crowe a kamera másik oldalára kerül és ő rendezi majd a The Water Diviner című filmet, amelyben egy Új-Zéland-i férfi indul el megkeresni két a Gallipoli csatában eltűnt fiát. Azért persze a főszerepet megtartja magának Russell.. Íme a Crystal Fairy előzetese:

Címkék: film hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr325370196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása