22_1.jpg

Elsősorban azt, hogy lesz. Már első évada, legalábbis, biztosan. Az HBO ugyanis berendelte az anyagot, amely amúgy – a címe alapján ez valamelyest már sejthető – korunk high-tech mániájáról és ennek az idiotizmusig fanatikus megszállottjairól szólna. A Chuck vége és a TBBT ellaposodása óta valóban hiányoznak a legelsősorban a geek-faktort középpontba állító minőségi szériák a képernyőről, úgyhogy legfőbb ideje volt valami ilyesminek.

OK, ez egy hónapos hír – de annak idején, nem rémlik, hogy írtam volna róla. Ahogy azt sem adtam hírül, hogy T. J. Miller (The Goodwyn Games), Thomas Middleditch és Josh Brener lesznek a főszereplői (csupa nerd-nek felettébb alkalmas arc). 

Ami viszont valóban 100%-ig friss infó, hogy Mike Judge lesz az project showrunnerje. Igen, az a Mike Judge. A King of the Hill-es, a Beavis & Butthead-es…

Eddig számomra a Silicon Valley egy olyan project volt, aminek a témája érdekesnek hangzik ugyan, de majd akkor írok róla – dönttem el – ha valóban érdemes lesz. Hát, most érdemes. Mert ha MJ-től nem kap egy jókora és meglehetősen találó társadalomkritikai löketet az egész anyag, akkor senkitől sem kaphat, az zicher és megette a fene.

Na, így már lehetetlen lesz elrontani…  

- szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr575354807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása