a nap híre: a cbs újoncai

 2013.05.16. 22:00

A CBS is betárazta magának a következő időszak kínálatát. Kevesebb újoncra számíthatunk részükről, de akad köztük egy-két igencsak bíztató koncepció, amelyekre azért érdemes vigyázó szemeinket odavetnünk. 

huto2.jpg

Hohó, Josh Holloway’s back? Nem tudom, láttam-e egyáltalán valahol a Lost óta? Egyébként ebben a sorozatban egy olyan cyber-ügynököt alakít majd, akinek a fejébe olyan mikrochipet ültetnek, melynek segítségével bármikor fel tud csatlakozni a netre, kapcsolatba léphet műholdakkal, sőt, telefonálni is tud. Erről a koncepcióról nekem alapból régi kedvencem, a Chuck (amivel sajnos megrekedtem a negyedik évad első harmadánál) jut eszembe, meg persze a Person of Interesttel kapcsolatban is vannak utánérzéseim. Viszont, ettől függetlenül, még kisülhet valami nagyon jó a dologból. A kérdés: az alapsztorin túl mennyire hiteles hangulatú anyagot sikerül majd összehozni? Akárhogyan is vagyon, azonban, a sorozat címe The Intelligence lesz. Csak úgy, mellesleg. 

huto3.jpg

Gyanítom, hogy a CBS a mostani upfronts legnagyobb szenzációjának a The Crazy Ones-t tekinti. Ha igen, akkor igaza lehet. Hiszen a Revenge-projectből kiszálló David E. Kelley lesz a kreátor (Ally McBeal, Chicago Hope, Monday Mornings – alapból szerintem ezek azok a sorozatok, amelyeket ismerni kell tőle, de még sokkal több széria koncepciójának volt fantasztikusan tehetséges kiötlője ám!), és, ami még nagyobb durranás lehet – Robin Williams az egyik főkaraktere. Szerintem ő kb. az Egy úr az űrből óta nem játszott sorozatban (!), hacsak special guest star-ként fel nem bukkant valahol (lusta vagyok megnézni az imdb-t). Ő fogja alakítani a sorozatbeli reklámügynökség vezetőjét, aki egy zseni, de ennek ellenére abszolút kattant (RW 1100-adszorra fogja eljátszani ezt a figurát, és én, remélhetőleg, most is kajálni fogom, mert annyira király ebben). A másik főkaraktert, az ügynökség kreatív igazgatóját, és egyben a lányát, sem akárki fogja megszemélyesíteni: Sarah Michelle Gellar. SMG mondjuk nem egy tipikus sitcom-szereplő (a széria amúgy annak gyártatik), de ez nem lehet akadály. Főleg, ha Kelley hozza azt a sajátos humort, ami az Ally McBeal-jét vagy a Chicago Hope-ját, többek között, olyan jó szériává teszi. 

huto4.jpg

Tony Shalhoub régi nagy kedvenc, így aztán jó hallani, hogy ismét újabb sorozatban láthatjuk majd főszerepelni, mégpedig egy olyan sitcomban, amelyben karaktere (végre) nem éppen Monk-szerű lesz (nagyon szeretem a mérsékelten őrült nyomozót, de Shalhoub nagyon sok másféle karaktert is képes csípőből remekül hozni) – hiszen egy oltárnál faképnél hagyott vőlegényt alakít majd, akit barátai igyekeznek kihúzni a pácléből. És, kérném tisztelettel, ezeket a barátokat sem alakítják majd holmi cenkek: Jerry O’connell (Sliders) és Kal Penn (House) nevét nagyon jó olvasni a stáblistán. Fogalmam sincs, mit művel majd ez a három tag (a negyedik főszereplővel, Christopher Nicholas Smith-szel, akinek még a nevét sem hallottam soha) együtt, de, hogy az nem lesz mindennapi dolog – nos legalábbis remélem. Nagyon várós tehát a We are Men – ja igen, megint a sorozat címe maradt a  végére.

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr915303788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása