sorozathírek 04.21.

 2013.04.21. 22:11

kep.jpg

Este startol a Jersey Shore-klón L.A. Complex (Hollywoodi álmok címen) a magyar MTV-n, a The Ice Cream Girls c. bevállalósabb tiniszéria 1. évada pedig az angol ITV-n, illetve évadot zár, mégpedig az elsőt, az Out There c. bizarr animációs sorozat a Fox illetékes csatornáján. 

dexi2.jpg

A Showtime azért nem akar olyan könnyen megválni a Dextertől. Mint kiderült, spinoffot fontolgat, és ötletelget a készítőkkel a lehetőségekről – de eddig semmi konkrétumunk nincsen. Egyébként fingom sincs, kiben van itt annyi potenciál, hogy spinoffot lehessen indítani vele. Mármint, értitek, a Dexter karakterei mind jók – de spinoffban egyiket sem tudnám igazán elképzelni. 

moon.jpg

Monroe (Silas Weir Mitchell, akiről soha sem hittük, hogy lesz olyan, hogy nem zakkant és nem negatív karaktert fog alakítani) annak örül ennyire, hogy az NBC elkaszálta a Ready for Love-ot és a helyére – a keddi, 22.00-ás műsorsávba – bepakolta az ő sorozatát, a Grimmet. A széria pénteki időpontjához képest ez nagy előrelépés, így a készítők most már inkább reménykedhetnek, hogy berendelik a harmadik évadot. Persze lehet, hogy eddig pénteken nézték kevesen, most meg majd kedden nézik kevesen – de ez egy másik kérdés. 

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr535238301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása