17_het.jpg

A hét, amikor, három hónap vlogolás és nem kis lemaradások után nekifogtam a fontos sorozatok pótlásának. Ezt megelőzően ugyanis szinte csak azokat az anyagokat követtem, amelyekről videók is készültek. Így aztán tetemes lemaradásaim voltak, amelyeket már igencsak illett ledolgozni. Nos, ha mást nem is mondhatok: azért haladtam a dologgal valamicskét... Remélem, nyárra legalább nagyjából képbe kerülök mindennel :D 

Gotham s01e12-s01e13: A legjobb. Imádom. - Vannak hibái, a nyomozásokra továbbra sincs túl sok szükség, de hihetetlenül erős az atmoszféra. Még mindig nem mindenki sorozata, bár igazság szerint nem értem, hogy miért nem népszerűbb - a noir-os hangulat és a karakterek frissessége nagyon nyomós érv mellette.

House of Cards s03e02-s03e06: Nagyon furcsa irányba ment el. Már a második részben olyan dolgok történtek, amelyek igencsak kizökkentettek a lendületből. Még nem tudom eldönteni, hogy engem zavar csak a váltás - vagy maga a sorozat lett rosszabb. Reményeim szerint inkább az előbbi helyzet forog fenn. Az mindenesetre komoly élményszámba ment, mikor Frank Underwood elküldött a fenébe, egyenesen a szemembe nézve. :)

Izombie s01e03-s01e04: Na, ez nem pótlás és nem adósság. Többé-kevésbé igyekszem lekövetni a kinti sugárzásokat. Tetszik is a cucc - működik a karakterek közti dinamika, akik egyébként is szimpik. Csak annyi, hogy egy árnyalatnyit több fekete humort és átívelést, és kevesebb szappanhabot meg nyomozást is el tudnék viselni. De ez tényleg csak privát nyavalygás! 

Marvel's Agent Carter s01e03-s01e04: Innye, ez de fene jó! - És nem csupán a feelgood-ság vagy a 40-es évek hangulata miatt, hanem, mert olyan, mintha egy filmet néznék. A látványvilág, a történések, az akciók, az epikus zene - minden együtt van. Minőségi szórakoztatás, országos csatorna-módra - egyre kevesebb az ilyen. Sajnos. 

Orphan Black s03e01: Na, ez is abszolút új epizód volt - konkrétan ezen a héten jött ki. Startolt ugyanis a harmadik szezon az egyik legegyedibb hangulatvilágú kortárs szériából. Kár, hogy az első óta sokat veszített az egyediségéből. De még így is élményszámba megy minden egyes epizód és Tatiana Maslany még így is incredible. - Viszont óvakodjatok a beszélő skorpióktól! Ha találkoztok eggyel, akkor már nagy a baj... :)

The Americans s03e03-s03e07: Az egyik legalulértékeltebb kortárs sorozat, aminek a negyedik évadát nemrégiben a harmadik szezon pocsék nézettségének dacára is berendelték. Ennyire bízik tehát benne az őt sugárzó FX. És méltán: hiszen a 80-as évek elejének hidegháborús atmoszféráját árasztó cucc harmadik szezonja is igen erős lett. Sőt, megkockáztatom, hogy az eddigi legjobb. Ennyire nagy még sosem volt nagy a tét...

The Man in the High Castle s01e01: Még januárból visszamaradt adósságom ez a Philip K. Dick adaptáció. Pontosabban egyenlőre csak a pilotja - de hál' istennek már az első szezont is berendelték. A nácik és japánok által felosztott alternatív USA-ban és 60-as években játszódó anyag annyira ambíciózus, hogy az már-már zavarbaejtő. Az 1x01 nagyon-nagyot szólt az év elején - csak remélni merem, hogy az első szezon is képes lesz megugrani ezt a szintet. 

Szöllő

Címkék: Sorozatos napló

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr307408014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása