Három megjegyzés:

1. A Better Call Saul pilotjáról már írtunk (http://borostaszerint.blog.hu/2015/02/13/ket_resz_utan_a_ better_call_saul_elso_es_a_the_americans_harmadik_szezonja#more7169999), de most megnéztük, hogy hogyan áll a sorozat féltávnál. Mik az erősségei és mik a hiányosságai (már, ha vannak egyáltalán)?

2. Azoknak is érdemes megnézniük ezt az anyagot, akik egyáltalán nem követik a sorozatot, mert az első fele teljesen spoilermentes, ráadásul ennek dacára is kellő mértékben informatívan agitál a bepróbálás mellett.

3. Úgy érezzük, ebben a vlogolás-dologban most értük el az amatőrizmus egy már elfogadható szintjét, és az ehhez tartozó minimális rutint - ez is az oka, hogy elmaradt a szokásos elnézéskérés. Ugyanis nincs miért... - De azért persze még hosszú út áll előttünk, ha tényleg komolyan akarjuk csinálni ezt az egészet...

Márpedig ez a feltett szándékunk... :)

Címkék: kritika dráma videókritika vblog Merre tart? Better Call Saul

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr357258607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása