Magyarország első sorozatos vlogja? Tényleg???

...

A lényeg a következő: úgy egy jó hónapja belevágtunk egy számunkra is új tevékenységbe. A vlogolásba. A dolgot főleg Szöllő kolléga forszírozta, aki ezalatt az idő alatt valamelyest bele is jött a videóvágásba. Amatőr szinten.

Legyünk nagyon pontosak: nagyon amatőr szinten. 

De annyira talán már igen, hogy elkészítsen pár jobb vagy rosszabb anyagot, amelyeket a "vblog" menüpont alatt meg is találhattok a jobb oldali menüsorban. Ezek többségükben filmekkel foglalkoztak, de akadt köztük egy-két sorozatos is. 

Nos, tapasztatlanságunkhoz és felháborítóan csekély szaktudásunkhoz képest most valami nagyon bátor dolgot engedtünk meg magunknak: ugyanis vlogolás tekintetében teljesen átállunk a sorozatokra.

Nagyon utánaástunk, és legjobb tudomásunk szerint elsőként Magyarországon. Ha igazunk is van, akkor sem sokáig egyetlenként - ugyanis az egyre több kiváló széria és az egyre több sorozatkedvelő előbb-utóbb kitermeli majd magának ezt a műfajt is, higyjétek el... 

De a lényeg nem is ez, hanem, hogy:

új youtube-csatornánkon mostantól csak és kizárólag sorozatos videók lesznek majd fellelhetőek! (A régire néha még fellövünk havonta egy-két filmkritikát, de az egyenlőre takaréklángon marad...)

Egyebekben: továbbra is érkeznek a már megszokott, heti bontásos sorozatkövetéseink, de kiegészülünk új rovatokkal is. Igazából rengeteg tervünk van: intrók, blokkok, ajánlóvideók, rovatok és még egy csomó minden.

Ám egyszerre és mára elég lesz ennyi is... 

Ezúton búcsúzunk tehát, mégpedig az új csatorna legelső videójával: a Vikings 3x01-es epizódjának fotókkal újravágott verziójával, amelyet ilyen formátumban már fel tudtunk tölteni a youtube-ra (egyébként itt a mozgóképes indás változat- mert, hogy oda nyomjuk fel általában, amit ide nem sikerül): 

Címkék: sorozat sorozatok dráma történelmi videókritika vblog Vikings Közérdekű közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr127231471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szollo 2015.03.03. 08:11:01

Köszi! :)

Igyekszünk méltóak lenni a figyelmedre! :)
süti beállítások módosítása