Sorozatírek 07. 14.

 2013.07.14. 20:02

07. 14._Arrested Development.jpg

Éljen-éljen! Nagyon könnyen lehet, hogy lesz 5. szezonja a Netflix-en az Arrested Developmentnek. A készítők és a csatorna már tárgyalnak a folytatásról, és mivel a népek is szerették a negyedik évadot – van esély a folytatásra. Én magam kicsit lassan haladok az anyaggal, de most úgy néz ki, hogy fel fogok pörögni, mert gyorsított ütemben készülnek a feliratok (és én csak így tudom nézni, mert az angol narráció nekem túl gyors). (Egyébként a kép még tavaly októberben készült.)

07. 14._Kossuthkifli.jpg

A Kossuthkifli című project 2014-ben debütál az m1-en, a forgatás már elstartolt a szentendrei skanzenban, ahol 72 napon keresztül fog zajlani a felvétel – az epizódok száma 7 lesz, egyenként mindegyik 52 perces. Az anyag 740 millió forintjába kerül az adófizetőknek (már előre félek, hogy ezért is átkoznom kell!), a múltkor említett Rudolf Péter, aki ugye a direktorunk is egyben (és mások), mellett olyan színészek is játszanak majd a projectben, mint Haumann Péter, Törőcsik Mari, Básti Juli, Kéri Kitty, Lukáts Andor, Szacsvay László, Nagy Ervin, Szabó Győző és Fenyő Iván. Illusztris névsor, annyi bizonyos, de nagyon bizalmatlan vagyok. Túl sokat reménykedtem már, hogy majd most hátha sikerül megmenteni a magyar sorozatgyártást, de a királyi tv olyan sokat rontott az összképen az utóbbi években, hogy… háááát…

- Szöllő -

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr395404626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása