sorozathírek 06. 06.

 2013.06.06. 20:57

111.jpg

Égszakadás, földindulás! Miért nem a teljes mondás lett a Falling Skies hazai címe? Az lett volna csak a fáintos magyarítás! Na, mindegy! A lényeg: ma este startol a Viasat 6-on az elmúlt évek egyik legjobb amúgy (posztapokaliptikus, inváziós) sci-fi sorozata. Megint hozzátehetném, hogy magyar premierekről nem szoktam írni, és mert fontos felhívnom rá a figyelmeteket, most mégis megteszem – azonban már úgyis tudjátok a régi nótát. (A kép egyébként az új, harmadik évad promóanyagából való, ami júliusban fog startolni.)

112.jpg

A Continuum a kanadai Showcase legnépszerűbb sorozata. Igaz, hogy a tavalyi szezonvégi 400 ezerhez képest 375 ezerre esett vissza a nézettsége, de ezt azóta is folyamatosan tartani tudta. A csatorna ezért nem hozott rossz döntést, amikor bejelentette: lesz harmadik évadunk is. OK, én a második évad második része után elakadtam, elismerem. Azt is megmondom, hogy miért: a Continuum az a sorozat, amit egyedül és dvd-lejátszón szeretek nézni – a széria újabb részeihez pedig csak olyan feliratok készültek, amelyeket az én masinám csak hibás subtitle-lel hajlandó bejátszani – szóval, amint lehetőségem lesz arra, hogy úgy nézzem ezt a szériát, ahogy szeretem, robogok tovább, méghozzá fénysebességgel – ígérem. Mindjárt utána is nézek, elhárultak-e már az említett akadályok…

- Szöllő –

Címkék: sorozat hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://borostaszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr145348746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása